Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
  • Prima pagină Categorii Culinare
  • Cum sa faci spaghete cu ragu ( bolognese )
    Vizualizari 1698

    Scrisde joglas » 21 Iun 2016, 22:40

    TIMP DE PREPARARE : 80min.
    Dificultate : medie
    Ai nevoie de:
    • 350 gr. de spaghetti
    • 6 lingurite de ulei de masline extravirgin
    • 100 gr. carne de vita tocata
    • 100 gr. carne de porc tocata
    • 5 lingurite de vin rosu
    • 400 gr. pasta de tomate
    • 60 gr. branza rasa
    • sare dupa gust
    • o ceapa

    Spaghete cu sos ragu ( bolognese ).jpg
    Spaghete cu sos ragu ( bolognese ).jpg

    Preparare
    1. Puneti o cratita cu uleiul in ea pe aragaz,focul de intensitate medie,cand acesta se incinge,adaugam ceapa tocata marunt,in curand aceasta isi va schimba culoarea. Apoi,dati focul mai tare la aragaz si adaugati carnea tocata,o lasati sa se faca,apoi dupa ce prinde culoare,adaugati vinul.Mai lasati pana se evapora tot.
    3.jpg
    3.jpg

    2. Adaugati pasta de tomate si o lasati circa 20 de min.,apoi adaugati sare in functie de gust si amestecati cu o lingura tot continutul.
    2.jpg
    2.jpg

    3. Dupa ce puneti pasta de tomate , separat, intr-o oala ,pune-ti apa cu putina sare pentru a fierbe spaghetele.Cand apa clocoteste adaugati pastele si le lasati circa 10 min.Apoi le scoateti,le scurgeti de apa,adaugati pasta de pomodoro cu carnea pe care le-ati facut iar la sfarsit puneti branza rasa deasupra si amestecati.

    Pofta buna!
    Sponsored Links:
    Actualizat în 19 Aug 2016, 21:21
    joglas
     
    Mesaje: 10
    Membru din: 20 Iun, 2016
    Total puncte: 2


    Tagsreteta , preparare , spaghete , paste , bolognese , sos ragu , carne tocata

    Distribuie pe:


    1 mesaj • Pagina 1 din 1
    Citeste si:

    Înapoi la Culinare

    x #{title}

    #{text}