Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
  • Prima pagină Categorii IT Internet
  • Cum se sterge definitiv contul de Facebook
    Vizualizari 4172

    Scrisde tzutzu_22 » 18 Iul 2016, 18:12

    Contul de Facebook poate fi dezactivat sau sters definitiv. In prima situatie, toate datele asociate contului (informatii, mesaje, poze) sunt pastrate iar contul poate fi reactivat in orice moment. Daca esti totusi hotarat sa stergi definitiv contul de Facebook, impreuna cu toate datele sale, iata ce trebuie sa faci.
    Sponsored Links:

    1. Te loghezi in contul tau de Facebook, folosind adresa de mail sau numarul de telefon si parola. In cazul in care ai uitat datele de conectare, selecteaza optiunea "Can't log in" si vei urmeaza pasii notati acolo.

    2. Inainte de sterge contul, ai optiunea sa salvezi date de care ai putea avea nevoie (poze, de exemplu). Toate acestea se vor pierde definitiv in momentul in care stergi contul. Poti descarca manual anumite lucruri, cum ar fi imaginile, sau poti pastra o copie dupa toate informatiile asociate contului tau. Intra in meniul de Setari (Settings) si alege optiunea “Download a copy of your Facebook data”.
    download.jpg
    download.jpg

    3. Unele lucruri pe care le faci pe Facebook nu sunt stocate in contul tau. Chiar si dupa inchiderea contului, prietenii pe care i-ai avut pe FB pot avea acces la mesajele pe care le-ati schimbat. Comentariile pe care le-ai scris de-a lungul timpului raman de asemenea. De aceea, poate ai vrea sa stergi manual istoricul de Facebook inainte de a inchide contul. De pe pagina ta, apasa butonul de Privacy din coltul dreapta-sus, selecteaza “See More Settings”, apoi link-ul "Use Activity Log". Din acest panou de comanda poti sterge activitatea ta pe care ai avut-o pe facebook.

    4. Dupa ce ai parcurs acesti pasi, intra pe pagina "Delete Account" (https://www.facebook.com/help/delete_ac ... te_account) si selecteaza butonul “Delete my Account”. Urmeaza pasii de acolo.
    delete_account.jpg
    delete_account.jpg

    5. Ai timp sa te razgandesti. Dupa ce ai sters contul, mai ai 14 zile in care te poti razgandi. Dupa aceasta perioada, contul tau de Facebook va disparea definitiv.
    delete.jpg
    delete.jpg
    Sponsored Links:
    Actualizat în 30 Apr 2019, 18:31
    tzutzu_22
     
    Mesaje: 54
    Membru din: 03 Ian, 2015
    Total puncte: 49



    Distribuie pe:


    1 mesaj • Pagina 1 din 1
    Citeste si:

    Înapoi la Internet

    x #{title}

    #{text}