Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT PC
 • Cum se instaleaza windows 7
  Vizualizari 20036

  Scrisde Razr » 21 Oct 2013, 02:14

  In acest tutorial vom invata sa instalam Windows 7 pe un calculator pe care nu este instalat windows-ul sau daca este instalat, cum se poate reinstala. (ATENTIE! Daca aveti windows-ul instalat deja in PC si se va face reinstalarea acestuia, se vor pierde toate datele stocate pe PC pe partitia C: , cu conditia sa nu fie windows-ul instalat pe alta partitie).
  Sponsored Links:

  1. Se porneste pc-ul si intre timp se introduce in calculator CD-ul original cu windows. In cateva momente va trebui sa apara mesajul din (poza 0) , in acest moment se va apasa orice buton de la tastatura pentru a porni instalarea si va aparea pe ecran imaginea din (poza 0.1).
  poza0.jpg
  poza0.jpg

  poza0.1.jpg
  poza0.1.jpg

  2. Se selecteaza limba in care doresti sa fie windows-ul. De la randul 2 se selecteaza Romania si la randul 3 se selecteaza RO. Pe urma se face click pe "Next".
  poza1.jpg
  poza1.jpg

  3. Acum se face click pe "Install now" sau se selecteaza pe ce system sa se faca instalarea (x32 = 32 biti / x86 = 64 biti).
  poza2.jpg
  poza2.jpg

  4. Acum se bifeaza "I accept the licence...." si se face click pe "Next".
  poza3.jpg
  poza3.jpg

  5. Pentru o instalare noua windows-ului se selecteaza "Custom (Advanced)".
  poza4.jpg
  poza4.jpg

  6. In aceasta fereastra se vor putea sterge sau crea partitii , daca se va sterge una din partitii, toate datele existente pe aceas partitie se vor pierde. E recomandat sa aveti cel putin doua partitii , una pentru windows (C:/) si inca una sau mai multe pentru alte fisiere/filme/poze/programe/jocuri/etc. Daca sunt deja create partitiile, vom selecta partitia (C:/) pe care vom instala windows-ul si vom face click pe "Format" pentru a sterge toate datele de pe acea partitie sa putem instala windows-ul "curat". Acum vom face click pe partitia (C:/) si pe urma "Next".
  poza5.jpg
  poza5.jpg

  7. Vom astepta sa se faca instalarea iar dupa aceea pc-ul se va reseta singur.
  poza6.jpg
  poza6.jpg

  8. Acum vom astepta sa reporneasca pc-ul iar daca apare pe ecran imaginea de la (poza 0 ) va trebui sa asteptam fara sa apasam vreun buton pana porneste windows-ul. Acum vom introduce un nume de utilizator la "User name" si denumirea pc-ului la "Computer name". Pe urma facem click pe "Next".
  poza7.jpg
  poza7.jpg

  9. Acum la campul 1 se va introduce o parola la alegere daca dorim sa accesam pc-ul cu o parola , la campul 2 vom rescrie parola si la campul 3 vom introduce orice cuvant care ne poate aminti de parola. Daca nu se doreste accesarea pc-ului cu parola , lasamlibere spatiile respective si facem click pe "Next".
  poza8.jpg
  poza8.jpg

  10. Aici putem bifa "Use recommended settings".
  poza9.jpg
  poza9.jpg

  11. Acum vom selecta ora si data si vom face click pe "Next".
  poza10.jpg
  poza10.jpg

  12. Acum se va selecta "Home network" dupa care ne vom putea bucura de Windows-ul gata instalat.
  poza11.jpg
  poza11.jpg

  Sa-l utilizati sanatosi!.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 20:39
  Avatar utilizator
  Razr
   
  Mesaje: 63
  Membru din: 26 Sep, 2013
  Total puncte: 57  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la PC

  x #{title}

  #{text}