Sponsored Links:
In acest sens, iata o reteta simpla de fursecuri cu ciocolata si unt de arahide, crocante si delicioase.
Ai nevoie de:
200 g faina alba
200 g unt de arahide
200 g zahar
100 g unt
80 de g ciocolata amaruie
1 ou
70 de g de ciocolata cu lapte
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita praf de copt
esenta de vanilie
200 g unt de arahide
200 g zahar
100 g unt
80 de g ciocolata amaruie
1 ou
70 de g de ciocolata cu lapte
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita praf de copt
esenta de vanilie
ingrediente necesare.jpg |
Mod de preparare
Pentru inceput, taie ciocolata in bucati mici. Ia un bol mare, pune untul moale, la temperatura camerei, apoi untul de arahide. Adauga si zaharul si mixeaza.
unt, zahar, unt de arahide.jpg |
Dupa ce ai amestecat, pune oul si putina esenta de vanilia, mixand din nou. Dupa incorporare, adauga faina, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Amesteca-le pe toate.
ou si esenta de vanilie.jpg |
faina, bicarbonat de sodiu si praf de copt.jpg |
La final, pune bucatile de ciocolata, distribuindu-le cu mainile prin toata compozitia. Dupa ce ai obtinut aluatul, formeaza bilute cu mainile sau cu un instrument la indemana, asezandu-le intr-o tava in care ai pus hartie de copt. Pune-le la o distanta corespunzatoare, pentru ca fursecurile vor creste. Lasa-le la cuptor cca. 15-25 de minute la 170 grade.
aluat.jpg |
La final, serveste fursecurile cu un pahar de lapte, alaturi de cei dragi. Pofta buna!
Fursecuri.jpg |