Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
  • Prima pagină Categorii Activitati si recreere
  • Cum sa iti decorezi un pahar folosind oja
    Vizualizari 5682

Scrisde AnaD98 » 20 Sep 2016, 11:00

Exista multe modalitati de a imbunatati sau obtine un design, modalitati de a ne decora camera sau diverse obiecte aparent banale. Iata un exemplu de cum sa modifici o cana sau un pahar simplu, astfel incat sa iasa in evidenta.
    Sponsored Links:

Eu una am folosit aceasta procedura strict pentru a face un decor, nu neaparat pentru a utiliza paharul, insa se poate si asta, daca nu impanzesti oja pe intreaga suprafata.

1. Pentru inceput ai nevoie de un pahar simplu, preferabil pe care nu l-ai mai folosit de mult, in caz ca doresti doar sa ii faci un design. Eu am folosit unul transparent, insa functioneaza foarte bine si cu o cana alba, culorile iesind mai bine in evidenta.

pahar.jpg
    pahar.jpg

2. Este posibil ca paharul sa aiba urme, asa ca va trebui il cureti bine, eventual folosind alcool.

curata paharul.jpg
    curata paharul.jpg

3. Ia un vas si pune apa in el, apoi alege niste nuante de oja pe care nu le-ai prea folosit. Poti combina orice culori doresti si oricate. Eu am ales un negru, un verde aprins si un albastru deschis. Daca te razgandesti, poti sa adaugi apoi si altceva, cum ar fi un rosu.

vas cu apa si culori.jpg
    vas cu apa si culori.jpg

4. Toarna culorile in apa, in cantitile dorite. Eu am adaugat mai intai negru, apoi pe rand celelalte, iar la final, am mai pus inca o data din fiecare. Am adaugat si rosu apoi, iar cu un instrument ascutit, fie o scobitoare sau o pensula, aduna culorile, sa fie cat mai intrepatrunse sau, daca reusesti, poti crea o forma. Insa nu este neaparat necesar, pentru ca odata ce culorile intra in contact cu paharul, forma nu ramane.

amesteca toate culorile.jpg
    amesteca toate culorile.jpg

5. Introdu paharul in vas, invatindu-l si incercand sa iei cai mai mult culoarea pe el. Se va crea mai mult o dezordine a culorilor, dar efectul este unul placut. Lasa paharul sa se usuce pentru un timp, iar asta e tot.

rezultat final.jpg
    rezultat final.jpg

Asa cum am mentionat, eu il folosesc ca element de decor, si nu neaparat pentru a bea din el. Daca il folosesti si in acest scop, nu intinde oja pana in varf si ai grija sa nu o introduci pe partea de interior. Mult succes! :) ;)
    Sponsored Links:
    Actualizat în 02 Mai 2019, 14:05
    AnaD98

Total puncte: 16

Distribuie pe:

1 mesaj • Pagina 1 din 1
    Citeste si:

Înapoi la Activitati si recreere

x #{title}

#{text}