Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii Altele
 • Cum sa intri in setari la espressorul KRUPS Espresseria Automatic EA8108
  Vizualizari 8575

  Scrisde YoungBlood » 01 Oct 2016, 22:02

  Daca detineti acest espressor sau unu asemanator, din seria EA80xx sau 81xx , este bine de stiut ca pe langa optiunile de cafea standard, cafea tare sau curatare, mai putem modifica si alte setari, cum ar fi: duritatea apei, temperatura apei folosita la prepararea cafelei si timpul pentru oprirea automata a aparatului in caz ca nu mai este folosit.
  Sponsored Links:

  Desi pare complicat, este destul de simplu sa modificam aceste setari, folosind doar o combinatie de butoane.
  Accesarea setarilor
  1. Trebuie sa indepartam intai capacul superior. Pentru aceasta trebuie sa il apasam cu degetele in partea exteriorara din spate si se va ridica singur. La fel ca in imagine.
  Indepartare capac superior KRUPS 8108.jpg
  Indepartare capac superior KRUPS 8108.jpg

  2. Dupa ce am indepartat capacul, in partea dreapta vom observa un mic display pe care vor fi afisate niste cifre atunci cand accesam setarile.
  Accesare setari KRUPS 8108.jpg
  Accesare setari KRUPS 8108.jpg

  3. Pentru accesarea setarilor, apasam simultan butonul pentru curatare cu cel pentru cafea tare.
  Accesare setari KRUPS 8108 2.jpg
  Accesare setari KRUPS 8108 2.jpg

  Modificarea setarilor
  Pentru a sari de la o setare la alta, apasam butonul pentru aburi. Pentru modificarea valorilor, apasam butonul pentru cafea tare.
  Modificarea setarilor KRUPS 8108.jpg
  Modificarea setarilor KRUPS 8108.jpg

  1. Setarea duritatii apei
  Se aprinde led-ul pentru recipientul cu apa. Acum, daca ne uitam pe display-ul acela micut din partea de sus, vom vedea valoarea 4 (care este setata din fabrica). Aceasta este pentru apa foarte dura. Valorile sunt de la 1-4. 0 = apa dedurizata, 1 = apa putin dura, 2 = moderata, 3 = dura, 4 = foarte dura. Eu am modificat valoarea la 3.
  2. Setarea temperaturii apei
  Apasam odata pe butonul pentru aburi, se va aprinde acum led-ul CALC. Acum, pe display va fi afisata valoarea 2(care este cea din fabrica). Valorile sunt de la 1-3. Eu am modificat valoarea la 3.
  3. Setarea timpului de oprire automata
  Ai posibilitatea sa setezi aparatul sa se opreasca automat dupa un anumit timp. Pentru aceasta, apasa din nou butonul pentru aburi, acum se va aprinde led-ul CLEAN. Pe display va fi afisata valoarea 1. Valorile sunt de la 1-4. 1 = 1 ora, 2 = 2 ore, 3 = 3 ore, 4 = 4 ore. Eu am lasat valoarea 1.

  Dupa ce am facut setarile necesare, apasam butonul POWER si valorile setate vor ramane salvate, chiar daca scoatem aparatul din priza si il reconectam ulterior. Este important de stiut ca temperatura apei influenteaza destul de mult gustul cafelei. Daca sesizam ca avem o cafea mai amara, putem seta valoarea pe 2. Daca este mai slaba, putem seta valoarea pe 3.
  Sper ca vi-a fost de folos tutorialul si va doresc dimineti fierbinti! ;)
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 18:00
  Avatar utilizator
  YoungBlood
   
  Mesaje: 24
  Membru din: 07 Dec, 2013
  Total puncte: 31  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Altele

  cron
  x #{title}

  #{text}