Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT Telefoane mobile Android
 • Cum se face o setare implicita pe Android 4.2
  Vizualizari 4605

  Scrisde itAddict » 30 Oct 2013, 03:21

  In acest material vom invata sa resetam la setarile din fabrica un telefon cu sistem de operare Android 4.2 (Se poate proceda asemanator si pe alte versiuni de android) . Astfel , tot ce aveti instalat pe telefon se va sterge dupa acest reset, este posibilitatea chiar sa si formatam cardul de memorie. Acest lucru este util daca dorim sa vindem telefonul si nu vrem sa ramana pe acesta datele si fisierele personale.

  1. Se acceseaza optiunea "Settings/Setari" din aplicatii.
  1.png
  1.png

  2. Se cauta pe urma optiunea "Backup & Reset/Copie de siguranta & Resetare"
  2.png
  2.png

  3. Aici va trebui sa avem mare atentie , daca dorim sa resetam telefonul, se vor pierde toate setarile , canturile , fisierele , etc. salvate pe telefon.

  Daca in schimb aveti un cont de google cu care aveti sincronizate contactele, fisierele, etc, acestea se vor pastra in continuare pe contul de google, se va pierde doar ce este instalat in telefon. Optional, daca dorim , avem posibilitatea sa stergem/formatam si cardul de memorie prin bifarea casutei "Erase SD card/Formateaza cardul SD". Daca nu bifam aceasta casuta, continutul cardului SD nu se va sterge, doar cel de pe telefon. Daca dorim sa efectuam resetarea , se selecteaza "Reset Phone/Resetare telefon".

  De mentionat, indiferent de versiunea sistemului de operare Android instalat pe telefon, acesta va ramane la fel dupa reset (ex. daca dupa ce ati cumparat telefonul ati facut un update la o versiune mai noua sau ati rootat telefonul cu o alta versiune, dupa reset va ramane versiunea care s-a instalat ultima data si NU va reveni la cea care a fost prima data instalata pe telefon).
  3.png
  3.png
  Sponsored Links:
  Actualizat în 02 Noi 2015, 10:34
  itAddict
   
  Mesaje: 64
  Membru din: 28 Oct, 2013
  Localitate: Cluj
  Total puncte: 62  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Android

  x #{title}

  #{text}