Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii IT Internet
 • Cum se modifica parola pentru contul de conectare la internet de la RCS&RDS
  Vizualizari 25925

  Scrisde itAddict » 06 Noi 2013, 22:34

  In acest tutorial vom invata cum se schimba parola de conectare la internet pentru contul PPPoe de la RCS&RDS.
  Sponsored Links:

  1. Se va accesa site-ul "www.rcs-rds.ro" si pe urma "Contul meu digi"
  1.jpg
  1.jpg

  2. Va trebui sa va logati pe contul Digicare (cu id-ul de client, care se gaseste si pe o factura in partea din dreapta sus si parola aleasa la crearea contului) , in cazul in care inca nu aveti un cont, se poate crea unul daca se face click pe "Creare cont" iar aici se vor introduce datele titularului de contract si o adresa valida de e-mail pe care se va primi confirmarea la crearea contului. Dupa ce se introduc datele, se face click pe "Autentificare"
  2.jpg
  2.jpg

  3. Dupa autentificare pe cont, se face click pe "SERVICII" => Digi Net FiberLink => Editare Conturi FiberLink si se face click pe utilizatorul pentru care se doreste modificarea parolei.
  3.jpg
  3.jpg

  4. In aceasta casuta se introduce parola care se va folosi de acum pentru conectarea la internet si se face click pe "MODIFICATI PAROLA" .
  4.jpg
  4.jpg

  Dupa ce s-au urmat acesti pasi, acum pentru a va conecta , va fi necesar ca pe iconita de RDS/Broadband PPPoe sa se introduca noua parola sau daca se foloseste un router, trebuie introdusa parola noua pe router ca internetul sa poata fi functional.

  !!IMPORTANT: Este recomandat sa se seteze o parola care sa contina doar litere mici si cifre , fara caractere speciale , spatii sau litere mari , ca sa poata fi mai usor de scris.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 02 Mai 2019, 14:49
  itAddict
   
  Mesaje: 64
  Membru din: 28 Oct, 2013
  Localitate: Cluj
  Total puncte: 62  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Internet

  x #{title}

  #{text}