Sponsored Links:
Pasul 1.
Aplicam fond de ten in jurul buzelor.
131109-CAM00213.jpg |
Pasul 2.
Cu creionul de culoare rosie se contureaza buzele. Se incepe cu buza de sus, din mijloc si se merge catre colturi. Se continua cu buza de jos, de la mijloc catre colturi.
131109-CAM00215.jpg |
131109-CAM00217.jpg |
Pasul 3.
Aplicam rujul de culoare rosie, de preferinta cu o pensula specifica aplicarii rujului. Insa rujul pe care l-am utilizat are o textura extraordinara si a fost suficient sa il aplic direct pe buze, fara pensula. Se formeaza o pelicula pe buze, astfel ca nu mai este necesar retusul. Are si putin luciu, dar este un ruj hidratant in primul rand. Nu voi face reclama companiei, dar este un ruj de calitate si disponibil in magazinele de profil.
131109-CAM00218.jpg |
Pasul 4.
Dupa ce rujul a fost aplicat, colturile se sterg cu betisoare de vata. Pentru o definire perfecta, cu ajutorul corectorului iluminant, se pot masca colturile sau surplusul de ruj, practic marginile acoperite de creionul de buze. Pentru un luciu mai puternic, se poate aplica un luciu in aceeasi nuanta, dar e bun si un luciu transparent. Eu am folosit un luciu de buze roz-rosu.
131109-CAM00219.jpg |
Voila! Rezultatul final!
Daca veti respecta indicatiile, cu siguranta veti reusi si voi sa aplicati rujul de culoare rosie considerant pretentios. Nu uitati! Rujul rosu scoate in evidenta dantura, dar si poate sa ramana pe dinti uneori. Asa ca aveti grija cand zambiti!
131109-CAM00223.jpg |
Inainte si dupa before and after.jpg |