Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii Casa si gradina
 • Cum sa alegem usa de sticla
  Vizualizari 2791

  Scrisde cwbianca97 » 18 Aug 2017, 21:36

  Cel mai important element din casa ta este usa. Usa este indispensabila unei case, chiar daca este de exterior sau de interior. Aceasta functioneaza ca o bariera impotriva zgomotului si va face trecerea de la spatiul public (sufragerie, bucatarie,loc de luat masa) la spatiul privat(dormitor,baie); fiecarui spatiu fiindu-i atribuit un tip de usa.
  Sponsored Links:

  Cum sa alegem usa de sticla potrivita casei noastre
  • Usa de sticla este favorabila spatiilor publice, pentru a aduce o nota de modernism si eleganta. In acelasi timp, este indicata si gradinilor interioare, pentru a aduce o dinamica placuta locuintei.

  • Usa de sticla poate fi echipata cu un mecanism de blocare daca este necesar clientului. Usa de sticla contureaza imaginea ce va fi oferita de spatiul atribuit acesteia. Pentru a alege usa de sticla potrivita, vei avea nevoie de timp si in acelasi timp de rabdare, deoarece sunt foarte multe modele.
  Usi-din-Sticla7.jpg
  Usi-din-Sticla7.jpg

  • De obicei,usile de sticla au nevoie de un kit pentru a obtine rezultatul potrivit. Materialul din care este confectionata sticla este in principal format din geam satinat cu sticla securizata.

  • Daca vrei sa aduci un iz de eleganta locuintei tale, poti opta pentru usile cu modele minimaliste. Produsul are scopul de a accentua misterul spatiului interior si de a crea un frumos echilibru intre camera si spatiul propriu-zis.

  • Din punct de vedere financiar, acestea sunt accesibile pentru fiecare dintre noi. Calitatea acestora este de necontestat, iar echilibrul compozitional adus locuintei isi merita tori bani. Vei avea un lacas puternic construit prin prezenta usii de sticla.
  Usa-glisanta-din-sticla-Adielle-Logika-Modi.jpg
  Usa-glisanta-din-sticla-Adielle-Logika-Modi.jpg

  • O alta calitate a produsului este reprezentata de intretinerea acestuia. Chiar daca esti un om ocupat, aceasta usa se curata foarte repede si prezinta o viata de lunga durata casei tale. Nu uita ca sistemul de fixare este cel mai important in cazul fiecarei usi in parte.

  In concluzie, alege usa de sticla daca vrei sa apari cu o noutate frumoasa in fata familiei tale, deoarece va acapara toate privirile.
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 18:29
  cwbianca97
   
  Mesaje: 19
  Membru din: 16 Aug, 2017
  Total puncte: 14  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Casa si gradina

  x #{title}

  #{text}