Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Creaza-ti contul si incepe sa scrii un tutorial chiar acum. Ajuta-i pe altii sa se descurce cu ce stii tu sa faci.

Regulament postare

Regulament, instructiuni pentru postarea materialelor pe acest site si informatii diverse.
Vizualizari 2326
Pagina 1 din 1

Scrisde Echipa Cumseface » 02 Oct 2013, 12:46

Advertisements:
Acest site se bazeaza pe oferirea vizitatorilor informatii utile si exacte despre cum sa se descurce singuri la diverse lucruri.
De aceea ne bazam pe membrii site-ului care doresc sa conceapa materiale ajutatoare. Oricine poate deveni membru , trebuie doar sa te inregistrezi pe site in cativa pasi simpli si rapizi si poti incepe sa dezvalui si altora cum se fac anumite lucruri , oferindu-le informatii concrete si/sau imagini astfel incat sa se descurce singuri.

Reguli de postare:

- Ca sa poti posta pe site, ai nevoie de un cont, acesta se poate crea la sectiunea "Inregistrare" din partea dreapta sus.
- Dupa crearea contului poti selecta una din categoriile dorite si poti deschide un "Subiect nou"
- Este necesara alegerea unui subiect reprezentativ si complet , ex: " Cum se schimba filtrul de ulei la Logan " sau " Cum sa faci un machiaj de vara in 10 minute " ... etc.
- Ulterior este necesara descrierea detaliata a materialului ajutator in pasi cat mai scurti si pe inteles, in care se pot adauga si imagini care sa ajute la explicatii prin optiunea "Incarca fisiere".
- E recomandat ca imaginile folosite in tutorial sa fie descarcate pe site prin optiunea "Incarca fisiere" si pe cat posibil sa nu se utilizeze butonul "Img" pentru a adauga imagini in continut din alte surse.
- In cazul in care doresti sa postezi un material de pe un alt site, este neaparat necesar sa se posteze si sursa acestuia. Nu este permis sa se dea copy - paste la materiale de pe alte site-uri.
- In cazului unui material video de pe site-ul YouTube, se poate insera video-ul in postare printr-un click pe butonul "youtube" si introducerea link-ului ulterior.
- Utilizatorii inregistrati vor avea si posibilitatea sa posteze comentarii la materialele concepute, sa trimita mesaje private utilizatorilor si sa voteze tutorialele.
- Nu sunt permise subiectele banale, limbaj neadecvat, spam, continut pornografic, continut licentiat.
- Nu este permis continut copiat de pe alte site-uri, acesta trebuie sa fie cat mai original.
Sponsored Links:
Echipa Cumseface
 
Mesaje: 2
Membru din: 20 Mar, 2014
Total puncte: 0


Sponsored Links:1 mesaj • Pagina 1 din 1

Înapoi la Informatii utile

Sustine-ne printr-un simplu Like pe Facebook
x #{title}

#{text}