Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Si tu poti sa contribui la aceasta comunitate plina de lucruri utile. Scrie un tutorial chiar acum!
 • Prima pagină Categorii Masini Ford
 • Cum se rezolva problema cu cheia sau se schimba bateria din cheie la Mondeo 3
  Vizualizari 15169

  Scrisde Razr » 20 Noi 2013, 02:07

  Daca vi s-a intamplat sa nu mai functioneze corect cheia de la Ford Mondeo 3 , sa apasati de mai multe ori pe butoane pana sa ia comanda, este un truc foarte simplu pentru rezolvarea acestei probleme care l-am descris mai jos.
  Sponsored Links:

  Fie situatia provine de la contacte sau de la bateria prea slaba. Cu aceasta ocazie vom invata si cum se schimba bateria la cheie.

  1. Se desface cheia la fel ca in imaginile de mai jos, cu o mana se prinde partea cu butoanele, cu cealalta mana se prinde partea unde e cheia si se trage in sens opus pana se desface in doua.
  Cheie mondeo 3.jpg
  Cheie mondeo 3.jpg
  131120-CAM00231.jpg
  131120-CAM00231.jpg

  2. Se desface acum clema din stanga si din dreapta , ca sa avem acces la partea electronica. Cu aceasta ocazie se poate inlocui si bateria de la cheie, e recomandat si inlocuirea acesteia deoarece aceasta ar putea fi una din probleme. Bateria este tip: CR2032 .
  131120-CAM00232.jpg
  131120-CAM00232.jpg

  3. Bateria se poate inlatura usor daca se introduce varful unei surubelnite in linie sau a unui cutit in locul marcat pe poza cu rosu si se ridica usor bateria. Acum sub contactul din mijloc se va putea pune o bucata rulata de banda izolatoare ca sa impinga acel contact pe baterie, sa nu fie nici prea gros ca sa nu forteze pe urma clemele de plastic, care fixeaza bateria. Pe langa aceasta am mai taiat o bucata mai mica de banda izolatoare care am lipit-o pe contact, sa nu atinga marginea bateriei contactul. Se indreapta putin si contactii din lateral sa atinga mai bine placa electronica. Dupa aceasta procedura se poate pune bateria la loc si se mondeaza cheia urmand pasii inversi demontarii.
  baterie cheie mondeo 3.jpg
  baterie cheie mondeo 3.jpg
  Sponsored Links:
  Actualizat în 30 Apr 2019, 20:52
  Avatar utilizator
  Razr
   
  Mesaje: 63
  Membru din: 26 Sep, 2013
  Total puncte: 57  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:

  Înapoi la Ford

  x #{title}

  #{text}