Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Creaza-ti contul si incepe sa scrii un tutorial chiar acum. Ajuta-i pe altii sa se descurce cu ce stii tu sa faci.

Cum se face un cont de PayPal

Vizualizari 2728
Pagina 1 din 1

Scrisde itAddict » 03 Dec 2013, 02:10

Advertisements:
Vom invata cum se creaza un cont de Paypal. Probabil unii dintre voi doresc sa isi faca un astfel de cont ca sa faca anumite cumparaturi de pe site-uri din strainatate sau sa incaseze sume de bani pe acest cont din diverse afaceri. Un cont de PayPal se creaza foarte simplu , urmand pasii de mai jos.

1. In browserul de internet, in partea de sus la adresa vom introduce pagina http://www.paypal.com iar de aici de pe prima pagin vom face click pe "Sign Up".
1 home page paypal.jpg
1 home page paypal.jpg (Vizualizat de 2728 ori)

2. Din partea stanga vom alege optiunea "Paypal for you" , click pe "Get started"
2.jpg
2.jpg (Vizualizat de 2728 ori)

3. In fereastra urmatoare se vor introduce datele personale si se bifeaza casuta marcata cu rosu din poza alaturata , pe urma se face click pe "Agree and Create Account".
3.jpg
3.jpg (Vizualizat de 2728 ori)

4. Acum va trebui sa confirmati crearea contului din adresa de e-mail. Aici va trebui sa va autentificati pe adresa proprie de e-mail , sa deschideti mailul primit de la PayPal si sa confirmati contul.
5. Pe urma va trebui sa va logati pe cont cu adresa de e-mail si parola aleasa , ca si la punctul 1. , de la "Account login". Odata autentificati pe cont, se face click pe "My Account => Profile => Add/Edit Credit Card => Add a Card".
4.jpg
4.jpg (Vizualizat de 2728 ori)

6. Dupa ce s-a adaugat cardul , acesta va trebui verificat de catre PayPal, dupa adaugarea unui card in PayPal, se vor retrage din contul tau 1,5$ pentru verificarea cardului insa aceasta suma se va regasi in contul de PayPal deci nu se pierde. Ca un ultim pas, va trebui sa va logati pe (Internet banking de la banca dumneavoastra , iar de aici la vizualizarea tranzactiilor in asteptare se va cauta tranzactia pentru PayPal. In tranzactia aparuta va trebui sa apara un cod de 4 cifre care va trebui introdus in contul de PayPal pentru finalizarea verificarii. Succes. :)
Sponsored Links:
itAddict
 
Mesaje: 63
Membru din: 28 Oct, 2013
Localitate: Cluj
Total puncte: 51


Sponsored Links:

Distribuie pe:


1 mesaj • Pagina 1 din 1
Citeste si:
Sponsored Links:
Cum se creeaza si cum se sterge un cont de Facebook
în Internet
de Razr » 15 Oct 2013, 03:23
Răspunsuri 0
Vizualizări 68579
Cum sa-ti creezi un cont de Steam
în Gaming
de ravena05 » 19 Noi 2016, 16:15
Răspunsuri 0
Vizualizări 3240

Înapoi la Altele

Sustine-ne printr-un simplu Like pe Facebook
x #{title}

#{text}