Stii sa faci anumite lucruri?! Arata-le si altora. Creaza-ti contul si incepe sa postezi. Site-ul care te ajuta sa te descurci singur.

Facebook Twitter
Creaza-ti contul si incepe sa scrii un tutorial chiar acum. Ajuta-i pe altii sa se descurce cu ce stii tu sa faci.
 • Prima pagină Categorii IT Altele
 • Cum se face un cont de PayPal
  Vizualizari 2793

  Scrisde itAddict » 03 Dec 2013, 02:10

  Advertisements:
  Vom invata cum se creaza un cont de Paypal. Probabil unii dintre voi doresc sa isi faca un astfel de cont ca sa faca anumite cumparaturi de pe site-uri din strainatate sau sa incaseze sume de bani pe acest cont din diverse afaceri. Un cont de PayPal se creaza foarte simplu , urmand pasii de mai jos.

  1. In browserul de internet, in partea de sus la adresa vom introduce pagina http://www.paypal.com iar de aici de pe prima pagin vom face click pe "Sign Up".
  1 home page paypal.jpg
  1 home page paypal.jpg

  2. Din partea stanga vom alege optiunea "Paypal for you" , click pe "Get started"
  2.jpg
  2.jpg

  3. In fereastra urmatoare se vor introduce datele personale si se bifeaza casuta marcata cu rosu din poza alaturata , pe urma se face click pe "Agree and Create Account".
  3.jpg
  3.jpg

  4. Acum va trebui sa confirmati crearea contului din adresa de e-mail. Aici va trebui sa va autentificati pe adresa proprie de e-mail , sa deschideti mailul primit de la PayPal si sa confirmati contul.
  5. Pe urma va trebui sa va logati pe cont cu adresa de e-mail si parola aleasa , ca si la punctul 1. , de la "Account login". Odata autentificati pe cont, se face click pe "My Account => Profile => Add/Edit Credit Card => Add a Card".
  4.jpg
  4.jpg

  6. Dupa ce s-a adaugat cardul , acesta va trebui verificat de catre PayPal, dupa adaugarea unui card in PayPal, se vor retrage din contul tau 1,5$ pentru verificarea cardului insa aceasta suma se va regasi in contul de PayPal deci nu se pierde. Ca un ultim pas, va trebui sa va logati pe (Internet banking de la banca dumneavoastra , iar de aici la vizualizarea tranzactiilor in asteptare se va cauta tranzactia pentru PayPal. In tranzactia aparuta va trebui sa apara un cod de 4 cifre care va trebui introdus in contul de PayPal pentru finalizarea verificarii. Succes. :)
  Sponsored Links:
  itAddict
   
  Mesaje: 63
  Membru din: 28 Oct, 2013
  Localitate: Cluj
  Total puncte: 61  Distribuie pe:


  1 mesaj • Pagina 1 din 1
  Citeste si:
  Cum se creeaza si cum se sterge un cont de Facebook
  Cum se creeaza si cum se sterge un cont de Facebook
  în Internet
  de Razr » 15 Oct 2013, 03:23
  Răspunsuri 0
  Vizualizări 68715
  Cum sa-ti creezi un cont de Steam
  Cum sa-ti creezi un cont de Steam
  în Gaming
  de ravena05 » 19 Noi 2016, 16:15
  Răspunsuri 0
  Vizualizări 3328
  Sponsored Links:

  Înapoi la Altele

  Mai stai putin cu noi
  cron
  x #{title}

  #{text}